Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut Tampereella - paketoituna sinun yrityksesi tarpeisiin


LPH-Tilit Oy toimii fyysisesti Tampereella, mutta sähköisten ohjelmistojen avulla palvelemme joustavasti asiakkaita ympäri Suomen. Tilitoimistomme palvelut on räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voimme hoitaa yrityksesi kirjanpidon tai voit jättää hoidettavaksemme kaiken laskujen maksusta alkaen. Emmekä hoida pelkästään kirjanpitoasi vaan saat meiltä myös neuvoja ja tukea.

Vaikka kirjanpito onkin sentintarkkaa työtä, meillä ei noin muutoin olla tiukkapipoja. Tavoitteemme on tehdä taloushallinnosta sinulle helppoa ja mukavaa. Voit aina kysyä neuvoa. Haluamme, että menestyt!

Voit käyttää tilitoimistomme palveluita silloin kun se on tarpeen, oli se sitten kuukausittain tai vaikkapa kerran vuodessa. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan yrityksellesi sopiva palvelupaketti.

Tilitoimistopalvelut kiinteään kuukausihintaan

Yrittäjän täytyy voida kysyä neuvoa ilman pelkoa lisälaskutuksesta. Meiltä saat kirjanpidon kiinteään kuukausihintaan, johon sisältyy myös neuvonta tavanomaisissa kysymyksissä.

Ainakin 3 hyvää syytä käyttää tilitoimistomme palveluja


1. Saat mielenrauhaa

Yrityksesi talous on asiantuntevissa käsissä ja lakisääteiset velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti.

2. Saat lisää aikaa itsellesi

Vapautat omaa työaikaasi tuottavaan ja laskutettavaan työhön.

 

3. Säästät rahaa.

Yrityksesi verotus hoidetaan kerralla oikein.

Kirjanpitopalvelut kuukausihintaan | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Kirjanpito

Teemme sekä perinteistä paperista että täysin sähköistä kirjanpitoa. Hoidamme kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoitukset. Saat raporttimme ja vastaukset kysymyksiisi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla ilman ammattijargonia. Käytössämme on sähköiset ohjelmistot Fennoa ja Kivalta. Meillä on myös erityisosaamista asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitoon.

Kirjanpitopalveluiden kuukausihintaan kuuluu myös neuvonta! | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Neuvonta yritys- ja veroasioissa

Mieltä painavia asioita ei kannata miettiä yksin. Kysy meiltä! Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan – kysyvä ei tieltä eksy. Neuvonta tavanomaisissa kysymyksissä sisältyy kiinteään kuukausiveloitukseemme

Palkanlaskentapalvelut | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Palkanlaskenta

Laskemme palkat ja huolehdimme tulorekisteri-ilmoituksista. Toimitamme palkkalaskelmat suoraan työntekijöille.

Myyntilaskutus lisäpalveluna | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Myyntilaskutus

Myydyt tuotteet ja palvelut kannattaa laskuttaa heti. Toimita laskutustiedot meille niin lasku lähtee 24 tunnin sisällä asiakkaallesi, eikä sinun tarvitse hankkia omaa laskutusohjelmaa. Halutessasi huolehdimme myös myyntireskontrasta ja maksumuistutuksista.

Yrityksen perustaminen ja kaupparekisteri-ilmoitukset | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Yritysten perustamiset ja kaupparekisterimuutokset

Voimme auttaa yrityksen perustamisessa, muutosilmoituksissa, yhtiömuodon muutoksessa ja yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä asioissa

Yrityksen tarpeisiin räätälöidyt toimistopalvelut | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Muut toimistopalvelut

Jos paperit ovat sekaisin ja tekemättömiä toimiston rutiinitöitä kertyy ja kertyy, me autamme. Voimme esimerkiksi hoitaa yrityksesi laskujen maksun tai auttaa laatimaan erilaisia asiakirjoja ja hakemuksia.

Asunto-osakeyhtiöiden toiminnan tarkastukset | Tilitoimisto Tampereella • LPH-Tilit Oy

Toiminnantarkastukset

Teemme myös asunto-osakeyhtiöiden toiminnantarkastuksia.

Suositukset


Asiantunteva, joustava ja nopea asioiden hoitaminen on taanut tyytyväisyytemme.

Kyösti Kautto

RH-Optimointi Oy

Tulola Oy kiittää hyvästä yhteistyöstä ja erityiskiitos kopin ottamisesta kesken vauhdin. Pidin eritysen paljon siitä, että kaikki on selkeää ja sovittu kirjallisesti. Täsmällisyys ja pilkuntarkkuus on oikesti se, mitä toivon ja haluan, koska vain siten voin luottaa, että yritykseni taloushallinto on varmoissa käsissä. Kiitos!

Satu Linna-Järvelin

Toimitusjohtaja/yrittäjä Tulola Oy

Meidän asiakkuutemme on jatkunut noin viisitoista vuotta, kaikki on sujunut todellakin hyvässä yhteisymmärryksessä. Erityisesti arvostan sitä että saa mihin hyvänsä kirjanpitoon tai yritysjärjestelyyn liittyvään kysymykseen vastauksen nopeasti ja tiedän että voin myös saamaani tietoon/neuvoon/ohjeeseen täysin luottaa. Ammattitaitoista työtä. Iso kiitos kaikista vuosista!

Anni Vainio

Pirkan Pirssi Oy